Get Adobe Flash player

Anti Aging

Honderd Jaar Worden

Niet iedereen bereikt gratis en voor niets de leeftijd van een jaar of 100. Sommige mensen uitgezonderd, moet je daar ook echt iets voor doen. Bijvoorbeeld werken met een goed persoonlijk voedings- en bewegingsschema, en een uitgebalanceerde voedingssupplementen inname. Ook al ben je wat ouder, dan is het handig om juist nu te beginnen. De wetenschap geeft aan dat het mogelijk moet zijn om ruim 120 jaar oud te worden, mits je voldoende beweegt en met name de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Wij garanderen je niets wat dat betreft…want de stappen hiernaartoe zijn nog niet duidelijk bewezen. Vitaal ouder garanderen we wel. Voor jou van de allergrootste betekenis, voor ons de allergrootste prioriteit om jou te begeleiden.

Baby Boom Generatie

Behoor je tot de babyboomgeneratie? Dan wil je vast niet zoals je ouders rondom je 60ste levensjaar uitgeblust op de bank zitten. Je wilt wel nog graag een balletje trappen met je kleinzoon op het grasveld. Snel en vitaal de trap op lopen, presteren in de slaapkamer of van actieve vakanties genieten. Bewegen, voeding & voedingssupplementen creëren tezamen een manier om langzamer en op een veel gezondere manier ouder te worden.

Oud Worden >>>

Veel mensen worden erg oud. Weinig mensen worden gezond oud. Weegt het aantal ziekenhuisuren nog wel op tegen de verminderde levenskwaliteit? Het enige wat helpt, is het ondernemen van actie. Ouder worden doe je toch. De manier waarop je ouder wordt, bepaalt je levenskwaliteit op een moment in je leven waarin je alles kunt doen en bijna niets meer hoeft. Monique Verjaal is een veertiger met voldoende levenservaring om jouw leefstijl te optimaliseren. Met het doel nog heel lang op een energieke wijze mee te kunnen.  Bel Monique op 06-18862422 of neem via e-mail contact met haar op.

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign