Get Adobe Flash player

Entrepreneur Energy Package

Onbekend Maakt Onbemind

Als je nog nooit met een Personal Trainer hebt gewerkt dan heb je ook geen idee van de voordelen van het werken met een MindBody Trainer. Als je zelf iemand bent die stuitert van het enthousiasme en de energie dan train je waarschijnlijk al jaren. Train je niet of zonder effectief doel, dan heb je natuurlijk ook energie, de vraag is alleen wat je referentiekader van ‘energie hebben’ is. Als je namelijk nog nooit volledig lichamelijk in balans bent geweest en je leert dit te zijn,… hoe zou ENERGIE dan voelen?

The Proof Is In The Eating Of The Pudding

Als ondernemer ga je uit van resultaat. Je hebt een wens die je via de kortste en meest effectieve weg wilt bewandelen, omdat ‘tijd’ het enige is wat je niet terug kunt verdienen. Zoals je weet,  krijg je resultaat pas na actie, en je wilt daarom ook snel starten of proefdraaien met een MindBody Trainer. Alleen op deze manier weet je exact wat het je oplevert.

Business Meets Business

The President’s Club…! Trainen met meer ondernemers tegelijk. Ervaringen delen, business gunnen, ondernemen en trainen met mensen die je kent, op een doordringendere wijze. Resultaatgericht trainen in kleine groepen gunt je een ultieme blik in het zakelijk uithoudingsvermogen van je trainingspartners. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om 1-op-1 met een MindBody Trainer te werken. Niettemin is samen trainen zakelijk gezien een goede beslissing, het is namelijk erg kostenefficiënt. Monique Verjaal ontvangt je graag in de JPT Studio in Naaldwijk. Hier bestaat de mogelijkheid om in je eigen trainingsruimte te trainen. Na de training biedt de eigen comfortabele kleedruimte en sfeervolle loungeruimte alle gemak.

Meer Focus Betekent Meer Business

Iedere ondernemer heeft behoefte aan een goede coach. Een coach die hem richt op prioriteiten. Een MindBody Trainer is een zelfstandig ondernemer en is de uitgelezen persoon om mee te sparren. Wellicht niet over de inhoud van jouw problemen, omdat enkel jij die situatie kunt overzien, maar wel over je ‘waarom’ en de manier waarop je de dingen aanpakt. Je verdient de investering in je MindBody Trainer dubbel en dwars terug, vaak binnen twee maanden. Bovendien is je MindBody Trainer zakelijk volledig aftrekbaar. Je betaalt er dus in principe niets voor.

Just Do It >>>

Maak hier belangrijke tijd vrij om meer te weten te komen over het Entrepreneur Energy Package door het aanvragen van een kosteloze intake op een moment dat het jou past.

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign