Get Adobe Flash player

Monique Verjaal

Biografie

Monique Verjaal is een van de meest vooruitstrevende Personal Trainers van Nederland. Ze kent het klappen van de zweep rondom sport, bewegen, voeding, voedingssupplementen en het behalen van doelen al ruim 15 jaar lang. Sinds enkele jaren heeft ze ook haar coachingsvaardigheden uitgebreid bij het Coachworld® Personal Life Coach Instituut en heeft daar zowel haar NLP Business Practitioner als NLP Business Master Practitioner behaald (NLP is Neuro Linguistisch Programmeren).

Totaal Gezondheid

Vanuit het kader van beide werelden, zowel het fysieke zowel als het mentaal- emotionele, is hierna MindBody Training ontstaan. Een organisatie die zich zowel richt op het fysieke lichaam, als op het brein en het emotionele lichaam. Deze drie delen van een mens kunnen nooit los van elkaar worden gezien en dienen als geheel te worden behandeld om tot een totaal  gezondheid te raken.

Wie Biedt Je Wat

Monique gaat voor kwaliteit en resultaat, heeft een luisterend oor, is een natuurlijke motivator en is zeer professioneel (accuraat) en service gericht. Van belang is dat iemand jou ziet als persoon, wie je bent, wat je wilt en hoe je je leven nu leidt. Waardoor raak juist jij gemotiveerd? Kortom, hoe voel je jezelf nu? En hoe zou het zijn als je jezelf beter voelt, zowel fysiek, mentaal als emotioneel?

Kennismaken >>>

Wil je kennismaken met Monique en zelf horen wat haar visie is personal training? Neem dan contact met haar op!

Monique van den Berg
1
2
3
4
5
6
Werkwijze
MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign