Get Adobe Flash player

Personal Pilates Training

Wat is Pilates?

Pilates is een zeer gecontroleerde bewegingsvorm en gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest. In het beoefenen van Pilates ligt de nadruk op de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de ruggengraat ondersteunen. Pilates kan u helpen om uw gezondheid terug te vinden en uw belangrijkste spieren te verstevigen.

Waarom Pilates?

Pilates past perfect in onze huidige tijd en maatschappij. Ademhaling, concentratie, controle en balans staan centraal en niet de kwantiteit,  maar de kwaliteit van de oefeningen. Personal Pilates Training is dan ook een van de snelst groeiende manieren om 1-op-1 of in een kleine groep een perfecte en veilige uitvoering van deze Mind Body training na te streven.

Starten met Pilates >>>

Uw Personal Pilates Training  in de nieuwe JPT Studio in Naaldwijk. Hier begeleidt Monique Verjaal u persoonlijk in uw eigen Personal Training ruimte. Deze ruimte is van alle moderne trainingsfaciliteiten voorzien. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld samen met een collega, vriend of vriendin Personal Pilates Training te doen (max.6 personen). Gezellig, stimulerend en het bespaart u kosten! Na de training biedt uw eigen comfortabele kleedruimte en de sfeervolle loungeruimte u alle gemak.

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign