Get Adobe Flash player

Samenwerken met Mind Body

Uniek Door Ontwikkeling

Mind Body Trainers zijn uniek in hun aanpak en vaardigheden. Dat is sneller uitgesproken dan aangeleerd. Om deze reden zijn Mind Body Trainers continue in ontwikkeling met training, coaching, voeding, voedingsupplementen en hormoonbalansen. Dit zorgt ervoor dat we op basis van de nieuwste inzichten in het menselijk lichaam en het brein, specifieke begeleiding kunnen geven.

Onderscheiden Door Persoonlijkheid

Al meer dan 15 jaar houdt Monique zich bezig met sport en voeding. Zij is gedreven, enthousiast, deskundig, en heeft oog voor haar cliënt en zijn omgeving. Enkel dat laatste al leidt tot meer service en aandacht vergeleken met een Personal Trainer in loondienst op een fitnessbedrijf.

Mind Body combineert de fysieke, mentale & emotionele eigenschappen van gezondheid met elkaar. Dat levert betere resultaten op dan wanneer een Personal Trainer en een Mental Coach onafhankelijk van elkaar in de hand worden genomen. Monique kan als Mind Body Trainer het geheel van de cliënt overzien en daarin adviseren. Lees hier diverse testimonials en ervaringen van anderen met Mind Body Personal Training & Mental Coaching.

Flexibiliteit in het omgaan met de wensen van de cliënt is onontbeerlijk. Monique begeleidt haar cliënten in de JPT Studio in Naaldwijk. Hier traint u 1 op 1 in uw eigen trainingsruimte. Na de training kunt u zich opfrissen in de nieuwe en modern ingerichte kleedruimte. Daarna kunt u relaxen in sfeervolle lounge. U traint op de voor u geschikte tijd. Niet belemmerd door openingstijden van een sport- of fitnesscentrum. Buitentraining in het bos of op het strand is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Monique Verjaal.

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign