Get Adobe Flash player

Sportvasten

Sportvasten

Switch in 10 dagen van suiker- naar vetverbranding en word blijvend slanker en vitaler

Sportvasten is geen dieet, maar een sportieve trainingsmethode waarmee je spieren en hersenen veel beter worden in het verbruiken van vetten,  doordat je sporten combineert met een korte sapvastenkuur. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang, 30 minuten per dag is genoeg. De vastenkuur en de voedingssupplementen doen de rest, waardoor je een turbotraining op je vetverbranding doormaakt. Sportvasten staat voor een unieke kuur die in slechts 10 dagen de stofwisseling zodanig beïnvloedt, dat men blijvend fitter, slanker en vitaler wordt.

Wat houdt sportvasten in?

Sportvasten is een unieke krachtige methode gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. Het lichaam wordt hierdoor zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het lichaam kan hierdoor meer energie produceren, zodat onder andere de vitaliteit, het concentratievermogen en de sportprestaties verbeteren. Het resultaat van de ‘switch’ is verbluffend: men wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen!

Tijdens deze 10 dagen hou je een sportvasten dagboek bij, waarin je tijdens het sportvasten kan bijhouden welke resultaten je behaalt. Nieuwsgierig naar de vooruitgang die men boekt? Bekijk het dagboek van Lenny Boers en het dagboek van Trudy Sonneveld!

Na het doen van een sportvastenkuur van 10 dagen ziet men bij vrouwen gemiddeld een duurzaam gewichtsverlies van 2-4 kg. en een afname van de buikomtrek van 2-4 cm. Bij mannen is dit gewichtsverlies gemiddeld 3-6 kg. en vermindert de buikomtrek gemiddeld 3-6 cm. Let op, dit zijn gemiddelden, de resultaten zijn per persoon verschillend en hangen onder meer af van het uitgangsgewicht.

De kuur in 10 dagen

De sportvastenkuur begint met drie afbouwdagen waarin het voedingspatroon specifiek wordt aangepast. Vervolgens gaat men één tot drie dagen sapvasten en de daarop volgende vier dagen wordt de voeding gecontroleerd opgebouwd. Gedurende de kuur wordt er vrijwel iedere dag 30 minuten op een bepaalde itensiteit gesport, zoals hardlopen of fietsen, deels onder begeleiding van de sportvastencoach deels zelfstandig.

Nog meer voordelen na het sportvasten!

Bij een grote groep mensen ziet men zelfs een verlaging van het cholesterol en de bloeddruk plus een verbetering van de conditie en het uithoudingsvermogen. Ook krijgt het immuunsysteem een enorme boost, waardoor men minder last heeft van allergische klachten. Sportvasten is niet enkel een kuur die tot gewichtsverlies leidt, maar veel meer dan dat. Sportvasten is voor iedereen die bewust met zijn/haar gezondheid om wil gaan een enorme zinvolle investering.

Één van de voordelen van de sportvastenkuur is dat deze slechts 10 dagen duurt. Onder de professionele begeleiding van Monique, gediplomeerd sportvastencoach in het Westland, wordt de sportvastenkuur op maat samengesteld passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. Door deze persoonlijke begeleiding is men er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en het maximale resultaat wordt bereikt.

Advies en begeleiding

Sportvasten is geen trainingsmethode om er even bij te doen.  Het vergt toewijding en motivatie!  Indien men lichamelijk en geestelijk gezond is, kan sportvasten de manier zijn om resultaat te bereiken. Sportvasten is echter niet voor iedereen geschikt, je moet immers bereid zijn te blijven sporten en rekening houden met geringe voedingsaanpassingen. Voor de meeste is dit goed te doen, aldus Monique. Omdat sportvasten niet voor iedereen even gemakkelijk is, hecht Monique veel belang aan goede en professionele begeleiding. Dit helpt bij het overwinnen van eventuele hindernissen tijdens de kuur.

Heeft u belangstelling voor de sportvastenkuur of wilt u meer weten over sportvasten, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Monique Verjaal, sportvastencoach.

Voor meer informatie over sportvasten,  pulicaties of de gratis test,  waarmee bepaald kan worden of sportvasten geschikt voor u is, gaat u naar www.sportvasten.nl

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign