Get Adobe Flash player

Testimonials en Ervaringen

Ergens op een luie-op-de-bank-hang-zondag dacht ik opeens; “nu is het genoeg, er moet nu iets gebeuren.” Ik wilde graag gezonder gaan eten en meer structuur in mijn sporten, omdat ik naast mijn meestal zittende (denk)werk weinig energie had. Afvallen was niet mijn eerste doel, maar vanaf mijn 16e waren er heel stiekem en langzaam wat kilo’s blijven plakken en die wilde ik toch ook best kwijt.

Toen Monique dit hoorde, wees ze mij op het sportvasten. Ik ben erover gaan lezen, heb alle informatie die van haar kreeg goed bestudeerd en het leek me iets wat goed bij mij zou passen. Na een uitgebreide intake met Monique als mijn sportvastencoach ben ik op zoek gegaan naar een periode in mijn agenda waarin ik de 10 dagen van de kuur zou kunnen inpassen. Nou, neem van mij aan, het komt nooit uit om 10 dagen te gaan vasten! Dus uiteindelijk maar ergens 10 dagen geprikt en gestart met de Sportvastenkuur.

Je kan in mijn Sportvasten dagboek lezen hoe ik het Sportvasten ervaren heb én wat het mij allemaal gebracht heeft.

Lenny Boers


Ik heb Monique leren kennen toen ik ben begonnen met het volgen van groepslessen in een healthclub in mijn woonplaats. Ik waardeerde zeer de kwaliteit van de les. Ook raakte ik gemotiveerd door Monique’s enthousiasme. Altijd wist zij precies wat ze moest zeggen om mijn motivatie in dat moment vast te houden. Dat, het vertrouwen, de manier, en de kwaliteit van de training zorgt ervoor dat ik nu met veel plezier bij haar Personal Training volg.

Het is voor mij van groot belang dat ik die stok achter de deur heb, door Personal Training kan ik beter mijn doelen bereiken, heb ik meer progressie en een betere mentale focus. Wat voor mij ook zeer belangrijk is de gezelligheid, want lol dat hebben we ook!

Kees Vreugdenhil


Het is een prettige bijkomstigheid dat ik wat kilo’s kwijt ben, maar dit was voor mij niet het ‘hoofddoel’ van sportvasten. Mijn focus lag op het stoppen van eten met snelle suikers. Ik nam vaak (onbewust) 2 plakken ontbijtkoek met boter tussendoor, terwijl ik eigenlijk niet echt trek had. Ook een pak Liga Continue met 3 koekjes ontbrak niet in m’n tas… Na de lunch en het diner had ik de behoefte aan zoet (cracker met hagelslag, etc.).

Na ’t sportvasten ben ik bewuster gaan eten en doe dus bewuster boodschappen. Ik start de dag vaak met fruitsap, kwark en stuk fruit (in plaats van yoghurt met cruesli of een stuk ontbijtkoek). Ik pak vaak een stuk fruit als tussendoortje en als ik een koekje neem, dan neem ik er één en niet meteen het pakje van 3. Vooral op m’n werk is het heel praktisch om tijdens de lunch brood te eten. Dit gebeurt ook nog steeds, maar ik pas het beleg aan (bijv. gekookt eitje), neem 2 boterhammen (voorheen vaak 3 of zelfs 4) en neem regelmatig een salade mee.

Tijdens het diner let ik vooral op de combinatie. Ik combineer geen koolhydraten met vlees en maak voor mezelf gemakkelijk iets anders klaar dan voor de kinderen. Kortom; ik ben bewuster gaan eten en ik voel me er goed bij. ’s Avonds heb ik geen opgeblazen gevoel. Ik voel me fit en het sporten gaat goed. Inmiddels is ‘t 2 maanden verder (juli 2011) en de kilo’s en buikomtrek is nog steeds zoals op 6 mei (56 kilo, 79 cm.).

Lees het volledige sportvasten dagboek van Trudy Sonneveld

Trudy Sonneveld


De reden waarom ik contact heb gezocht met Monique is dat ik graag een paar kilo kwijt wilde raken, maar me vooral fitter wilde gaan voelen. Na een intake gesprek hebben we samen een reëel doel gesteld en zijn we aan de slag gegaan. Duidelijk was voor mij dat ik niet wilde lijnen (crashdieet o.i.d.) maar op een gezonde manier te werk wilde gaan. Op die manier wilde ik mijn leefstijl graag veranderen. Door een andere manier van trainen, het aanpassen van mijn eetpatroon en het gebruiken van een voedingssupplement, voel ik me na een aantal weken beter, gezonder en sterker. Het werken met Monique zelf vind ik zeer relaxt, effectief en doeltreffend. Het spreekt me allemaal erg aan!

Sandra van der Hout

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign