Get Adobe Flash player

Werkwijze

Personal Training

Personal Training of Personal Coaching is bij MindBody ook daadwerkelijk persoonlijk en 1-op-1, tenzij je er zelf anders voor kiest. De voordelen van het 1-op-1 werken zijn je wellicht bekend. Veel aandacht en heel veel specifieke bewegingsvormen die er voor zorgen dat je precies die doelen bereikt die je wilt bereiken. Zie het als een moment voor jezelf, waar je als herboren uit komt. Niet alleen omdat je hebt getraind, maar ook omdat je hebt kunnen klankborden met je eigen Mind Body Trainer. Over wat je dan ook wilt bespreken en wat je dan ook op je hart hebt… Lees hier diverse testimonials en ervaringen van anderen met Mind Body Personal Training & Mental Coaching.

Outdoor Training

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een Mind Body Trainer. Heb je een marathonwens, ben je een fervent fietser of ben je gewoon graag in de buitenlucht? Wij gaan met je mee! In bos- en strandrijke omgevingen zijn fantastische mogelijkheden te bedenken om effectief te trainen. Dat kan natuurlijk 1-op-1, maar ook kan dat 1-op-meer. Veel klanten kiezen voor Outdoor Training, omdat het nu opeens wel heel erg ‘echt’ lijkt vergeleken met het trainen in een fitnessbedrijf. Buiten trainen is de ultieme manier om te genieten van natuurschoon en om te ontspannen!

On Site Training >>>

Met een Mind Body Trainer kun je alle kanten uit. Wij trainen vaak met klanten op het strand of in het bos. On Site Training is met name fijn als je je nog niet zo zelfverzekerd voelt over je lichaam, of wanneer je simpelweg de wens hebt om je eigen tijd te beschermen zoals veel ondernemers doen. Geef je wensen aan tijdens de kosteloze intake en we maken een maatwerk plan gericht op jouw agenda en mogelijkheden.

MindBody Personal Training
Mind Body Pakketten
Linkpartners
logo
Copyright© Mind Body Personal Training, alle rechten voorbehouden · T: +31(0)618862422 · E: monique@mbpersonaltraining.nl · Website door Marc Buurke Media webdesign